PDF Nyomtat Email

 

A DG EXPERT Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy az eddigi – alkalmazottként és vezetőként megszerzett – szakmai tapasztalatainkat a legjobb hazai gyakorlattal ötvözve az egyes konkrét helyzetekben a partnereink és megbízóink megelégedésére tudjuk – immár független piaci szereplőként – alkalmazni.

Fő tevékenységünk: cégek számára gazdasági, üzletviteli tanácsadás, projekt kontrolling tevékenység és követeléskezelés és pénzügyi tanácsadás.

Az üzletviteli tanácsadás az ügyfél folyamatainak, tevékenységeinek átvilágítását, megismerését, ezt követő elemzését, valamint átalakítását, optimalizálását jelenti. A gazdasági és üzletviteli tanácsadás keretében cégünk pénzügyi nehézségekkel küzdő kis- és közép vállalkozások számára próbál meg segítséget nyújtani működési zavaraik sikeres elhárításában, illetve amennyiben lehetőség van rá a szükséges fejlesztéshez külső forrás bevonásában. A szolgáltatás körébe tartozik az üzleti vállalkozások számára nyújtott tanácsadás, útmutatás és közreműködő segítségnyújtás a vezetést érintő kérdésekben, mint társasági stratégia és szerkezeti-szervezeti tervezés, felépítés, az üzleti folyamat áttervezése, a hatékonyság növelés, ellenőrzés, költségcsökkentés, és más pénzügyi kérdések, bérstratégia, beruházások tervezése és ellenőrzése.

A projektkontrolling a projektmenedzsment tevékenységgel szorosan együtt is nyújtható szolgáltatás, lehetőséget biztosít külső projektek független ellenőrzésére, illetve válságszituációk menedzselésére.

A követeléskezeléshez kapcsolódóan a banki és vállalati kintlévőségek átvilágítása, kezelése, restrukturálása, szükség szerint a felek közötti közvetítéssel kiegészülve. Célunk a megbízó kintlévőség kezelésének minél hatékonyabb biztosítása a többi érdekelt fél együttműködésének fenntartása mellett.

A pénzügyi tanácsadás keretében vállaljuk, a szállítói tartozások kezelését és a hitelek megfelelő átstrukturálását, valamint a kialakult helyzethez és a vállalkozás teherbíró képességéhez alkalmazkodó költségszerkezet kialakítását.

Tanácsadóink

Galgóczi Zoltán-ügyvezető: 5 évet dolgozott előbb az EL&ME Kft-nél pénzügyi igazgatóként, majd az ELME Ipari Csoportnál szintén pénzügyi igazgatóként.  Szakterületei a pénzügyi menedzsment, a kockázatkezelés, az értékesítés és a stratégiai tervezés.

A Gödöllői Szent István egyetemen szerzett gazdaság mérnöki diplomát, majd a Debreceni Egyetemen MBA képesítést kapott.

Munkáját magyar és angol nyelven végzi.

Dorogi László gazdasági vezető: Két évet dolgozott az EL&ME Kft-nél gazdasági ügyvezetőként. Szakterületei a pénzügyi menedzsment, a kockázatkezelés, a követeléskezelés valamint a stratégiai tervezés.

A Nyíregyházi főiskola gazdálkodási szakán szerzett diplomát valamint felsőfokú bankszakmai, logisztikai és informatikai képesítéssel rendelkezik.