FHF képviselet PDF Nyomtat Email

Tisztelt Partnerünk!

A 2010-es év végén vállalkozásunk kapta meg az FHF Funke + Huster Fernsig GmbH  termékeinek kizárólagos magyarországi képviseleti jogát. Ez alkalomból szeretnénk bemutatni Önnek pár szóban az FHF Funke céget és egy rövid tájékoztatást próbálunk nyújtani az általunk forgalmazott termékekről.

Az FHF 1897-ben alakult vállalat, az ipari távközlés valamint a fény és hangjelzők területén piacvezető szerepet tölt be a világon. Elkötelezett híve az innovációnak, szívesen alkalmaz úttörő megoldásokat a termékfejlesztési folyamatokban. A termékek a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan és stabilan működnek. A kiváló minőséget bizonyítja, hogy számos minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelnek.

Távközlés és jeladás területén az FHF bizonyította, hogy jó teljesítményre képes, megbízható és biztonságos, termékeit valamennyi iparágban használják. (Pl: hajógyártás, olajipar, petrolkémia, gyógyszeripar, acélipar és a közlekedés összes ágazata.)

A termékek főbb csoportjai:

  • Kommunikációs eszközök
    o    Telefonok és tartozékaik
  •  Jelzőkészülékek
    o    Hangjelzők
  • Jelzőcsengők
    o  jelzőkürtök
    o  hangszórók
  •     Fényjelzők
    o  hagyományos, LED-es kivitelben
    o  villogó, forgó, folyamatos
  • Kombinált jelzőberendezések


Amennyiben tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, várjuk kérdéseit esetleges ajánlatkérését. Igény esetén személyes találkozó alkalmával, további információkkal, részletesebb tájékoztatással is tudunk szolgálni a termékekről.