Tevékenység_Vegyterv PDF Nyomtat Email
Írta: Administrator   
2006 október 09., hétfő 07:49

A VEGYTERV továbbra is komplex módon képes kiszolgálni a vegyipar és rokon területek engineering-igényét, a tanulmánytól a komplett kivitelezési terv készítéséig. Új üzemek tervezése mellett a vállalat tevékenységének fontos részét alkotja a meglévő üzemek modernizálása, energiaracionizálás, intenzifikálás, rekonstrukció.

 

Tervezési területek:

 
  

- Vegyipari készülékek

- Vegyipari üzemek csőtervezése

- Épületek

- Vázszerkezetek

- Acélszerkezetek

- Ellátó hálózatok

- Vízellátás, csatornázás

- Szennyvízkezelés

- Tereprendezés

- Utak, vasutak tervezése

- Mérnök geodézia

- Környezettanulmányok
- Villamos rendszerek
- Terepi műszerezés
- Irányítástechnikai rendszerek

 

 
 Vegyterv

 

A VEGYTERV tervezési munkáját modern hardver- és szoftver-eszközök segítik. A CADMATIC a P + I, elrendezési és csőterv, az izometria, valamint az anyag- összesítők készítését teszi lehetővé modern háromdimenziós környezetben. A TRIFLEX felhasználásával a csővezetéki rendszerek erőjátékának vizsgálatát és feszültséganalízisét végezzük. Saját fejlesztésű célszoftvereinkkel történik a vegyipari készülék szilárdsági számításainak ellenőrzése MSZ, ASME,API 620 és 650, BS 5500, AD-Merkblatt, GOSZT14249, PNAE G-7-002-86 előírások szerint. CHEMCAD a technológiai számítások elvégzését, AUTOCAD az építésztervezést és rajzolást, AXIS-3D az épületszerkezetek statikai, az Xsteel 3D pedig az acélszerkezetek tervezését és műhelyterveinek elkészítését teszi egyszerűvé. Egyéb rajzok elkészítése szintén AUTOCAD R2000, R2005, R2011 programokkal történik.

 

A gazdag tapasztalattal rendelkező szakgárda jó hatásfokkal képes felhasználni a rendelkezésre álló modern eszközöket és a tervezési eredményeket.

 

A kor követelményének megfelelően a VEGYTERV vállalkozik beruházások fővállalkozásban való megvalósítására is.

A villamos ágazat, a fenti tervezési tevékenységek mellett, vállalja villamos fővállalkozási projektek, önálló kivitelezési munkák megvalósítását, szerelését, üzembe helyezését ill. villamos rendszerek karbantartását, saját ill. idegen tervek alapján is.

 

Utoljára frissítve ( 2011 szeptember 16., péntek 11:16 )